AMD FX6100 İçin Ekran Kartı Önerisi

Makaleler
3
Herkese merhaba. Arkadaşımın ekran kartı yetersiz, dolayısıyla yeni bir ekran kartı almak istiyor. Sadece Witcher 3 gibi oyunları orta grafik 60 FPS çalıştırsa yeterli. Bilgisayarının donanımını tam bilmiyoruz yani PSU yetersiz kalabilir. Bu yüzden yeterli bir PSU da tavsiye ederseniz çok sevinirim ya da 6100 yetersiz bir işlemci ise toplam 1000 lira bütçe ile ikinci el işlemci, ekran kartı ve PSU alabiliriz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızın tüm özelliklerini öğrenmek için CPU-Z'yi indirebilirsiniz. Şahsen ben bu programı kullanıyorum.

İşlemciyi önerebilmemiz için anakartınızın ne olduğunu bilmemiz lazım ama eğer destekliyorsa 2. el FX-8350 bulun. Ve ekran kartı olarak da RX 470 4GB alabilirsiniz, sahibinden.com'da şöyle bir ilan var: Rx 470 nitro+ 4gb temiz - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 655117826

PSU olarak da elimden geldiğince ucuz bulmaya çalıştım, bilen bir arkadaş varsa daha iyisini önerebilir. Ben şunu öneriyorum: Dark 500W Force Serisi Güç Kaynağı

Eğer desteklemiyorsa yeni bir işlemciye geçmek gereksiz olacaktır o yüzden RX 560 2GB veya GTX 1050 gibi orta seviye ekran kartlarına bakabilirsiniz.

Bilgisayarınızın tüm özelliklerini öğrenmek için CPU-Z'yi indirebilirsiniz. Şahsen ben bu programı kullanıyorum.

İşlemciyi önerebilmemiz için anakartınızın ne olduğunu bilmemiz lazım ama eğer destekliyorsa 2. el FX-8350 bulun. Ve ekran kartı olarak da RX 470 4GB alabilirsiniz, sahibinden.com'da şöyle bir ilan var: Rx 470 nitro+ 4gb temiz - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 655117826

PSU olarak da elimden geldiğince ucuz bulmaya çalıştım, bilen bir arkadaş varsa daha iyisini önerebilir. Ben şunu öneriyorum: Dark 500W Force Serisi Güç Kaynağı

Eğer desteklemiyorsa yeni bir işlemciye geçmek gereksiz olacaktır o yüzden RX 560 2GB veya GTX 1050 gibi orta seviye ekran kartlarına bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. RX 560 ve RX 470 arasında kaldım. Ama tercihimi RX 560 dan yana kullanıcam. Dediğim gibi arkadaşımın bilgisayarı ve aynı yurtta kalıyoruz fakat bilgisayarı farklı bir şehirde olduğundan bu kadar bilgi sahibiyiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı