AMD FX6100 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Ceku89

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir adan sonra oğluma zor şartlar altında sistem topladım. Baba oğul PUBG oynayacağız :) Genelde PUBG ister ya da Steam güncel oyunları. Son olarak ekran kartım kaldı. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerine göre karar vereceğim çünkü o kadar ileri bilgim yok. 2.el ya da zorlanarak sıfır GTX 1050 Ti 4 GB düşünüyordum fakat darboğaz (ki hakkında pek bilgim yok) olabilir dediler. Olur mu ya da buna yönelik PUBG için ekran kartı tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • AMD FX 6100 3.30 GHz
  • 8 GB RAM 1.333 MHz
  • 500 W PSU yolda
  • Pavillion 23xi monitör kullanıyorum.

1050Ti almak bence çok mantıksız. Nedeni ise parasını hak etmiyor. 1300-1500 TL'lik bir kart değil. RX580 bile 1300 TL'ye satılırken 1050Ti'a 1300-1500 TL vermek mantıksız. Size RX570 tavsiye edeyim. Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı Büyük ihtimal darboğaz yapacaktır ama 1000 lira verdikten sonra da bu kart varken gidip RX560'a veya GTX 1050'ye 1000 lira vermem. İlerde sistem yükseltirseniz darboğaz falan kalmaz.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiyelerinizi dikkate alarak 500 Tl'ye temiz bir RX 560 aldım.Gayet performansı sisteme göre tatmin edici şu an.Sayenizde sistem toplama bitti.Tüm technopat ailesine teşekkür ederim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiyelerinizi dikkate alarak 500 Tl'ye temiz bir RX 560 aldım.Gayet performansı sisteme göre tatmin edici şu an.Sayenizde sistem toplama bitti.Tüm technopat ailesine teşekkür ederim.
Bende ekran kartı arıyorum, sistemler aynı fps değerlerinizi yazabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı