Slamperx Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #11 Burvk dedi: Gigabyte geforce GT 630 nasıl sadece açar? anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam o ekran kartından pek birşey beklemeyin. Gta 5'i Lowda 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder.
Burvk dedi: Gigabyte geforce GT 630 nasıl sadece açar? anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam o ekran kartından pek birşey beklemeyin. Gta 5'i Lowda 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder.
Burvk Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #12 Slamperx dedi: Hocam o ekran kartından pek bir şey beklemeyin. GTA 5'i Low'da 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder. Genişletmek için tıkla... Oynayacağım en büyük oyun o l4D CS:GO dont strave together gibi oynayacagım.
Slamperx dedi: Hocam o ekran kartından pek bir şey beklemeyin. GTA 5'i Low'da 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder. Genişletmek için tıkla... Oynayacağım en büyük oyun o l4D CS:GO dont strave together gibi oynayacagım.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 14 Nisan 2021 #13 Fiyat pahalı.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #14 Hangi şehirdesin dostum senin için ilan bakayim.
Burvk Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #15 bedirhank_14 dedi: Fiyat pahalı. Genişletmek için tıkla... Tam takım bilgisayar monitör falan var yanında Sidi Alcala dedi: Hangi şehirdesin dostum senin için ilan bakayim. Genişletmek için tıkla... Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım
bedirhank_14 dedi: Fiyat pahalı. Genişletmek için tıkla... Tam takım bilgisayar monitör falan var yanında Sidi Alcala dedi: Hangi şehirdesin dostum senin için ilan bakayim. Genişletmek için tıkla... Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 14 Nisan 2021 #16 Burvk dedi: Tam takım bilgisayar monitör falan var yanında Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım Genişletmek için tıkla... Olsun hocam pahalı genede.
Burvk dedi: Tam takım bilgisayar monitör falan var yanında Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım Genişletmek için tıkla... Olsun hocam pahalı genede.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Nisan 2021 #17 Orta seviye oyun ve eba için bilgisayar - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 919328410 OYUNCU BİLGİSAYARI.. - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890947331 Bu 2 ilan ile anlaşıp pazarlık yaparsanız işinizi bayağı görecektir.
Orta seviye oyun ve eba için bilgisayar - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 919328410 OYUNCU BİLGİSAYARI.. - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890947331 Bu 2 ilan ile anlaşıp pazarlık yaparsanız işinizi bayağı görecektir.
Burvk Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #18 Rustin Cohle dedi: Orta seviye oyun ve eba için bilgisayar - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 919328410 OYUNCU BİLGİSAYARI.. - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890947331 Bu 2 ilan ile anlaşıp pazarlık yaparsanız işinizi bayağı görecektir. Genişletmek için tıkla... Bütçem fazla geniş değil ve bana monitörde lazım. Linkler için teşekkür ederim.
Rustin Cohle dedi: Orta seviye oyun ve eba için bilgisayar - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 919328410 OYUNCU BİLGİSAYARI.. - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890947331 Bu 2 ilan ile anlaşıp pazarlık yaparsanız işinizi bayağı görecektir. Genişletmek için tıkla... Bütçem fazla geniş değil ve bana monitörde lazım. Linkler için teşekkür ederim.
Slamperx Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #19 Burvk dedi: Oynayacağım en büyük oyun o l4D CS:GO dont strave together gibi oynayacagım. Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım Genişletmek için tıkla... Biraz int.'te ilanlara baktım da 1600TL'ye en iyisi sizin sistem. Monitörde ölü pixel vs. yoksa alınır. Yukarıdaki oyunlarda da ort. 60 FPS alıyor.
Burvk dedi: Oynayacağım en büyük oyun o l4D CS:GO dont strave together gibi oynayacagım. Bursa Osmangazi ama yanında monitörde lazım Genişletmek için tıkla... Biraz int.'te ilanlara baktım da 1600TL'ye en iyisi sizin sistem. Monitörde ölü pixel vs. yoksa alınır. Yukarıdaki oyunlarda da ort. 60 FPS alıyor.
Burvk Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #20 Slamperx dedi: Hocam o ekran kartından pek bir şey beklemeyin. GTA 5'i Low'da 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM / 1GB 256Bit Ekran Kartı / 500GB Harddisk / i3 4.Nesil iÅŸlemci - Coffee Makers - Bursa | Facebook Marketplace peki bu nasıl.
Slamperx dedi: Hocam o ekran kartından pek bir şey beklemeyin. GTA 5'i Low'da 30 FPS alır. Ama diğer işlerinizi halleder. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM / 1GB 256Bit Ekran Kartı / 500GB Harddisk / i3 4.Nesil iÅŸlemci - Coffee Makers - Bursa | Facebook Marketplace peki bu nasıl.