Satılık AMD FX8320 İşlemcili Asus R7 370 Strix Ekran Kartlı Sistem

glaitaht

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar, yeni topladığım sistemimi internet bağlantımın sıkıntıları nedeniyle satmak istiyorum. Sistemde sadece anakart, klavye ve kablosuz alıcı yeni alınmıştır. Diğer parçalar forumlardan veya sitelerden ikinci el alınmıştır. Sistem sıkıntısız çalışmaktadır bir sıkıntısı yoktur, SSD takılması halinde sistem kusursuz olacaktır.

Bilgisayarın bileşenleri;
sistem.png

Çevre birimleri;
-Bloody V7M Mouse ışıklı oyuncu mouse
-Dark RangeMax Duo kablosuz alıcı.
-Everest KB-115 ışıklı oyuncu klavye

Fiyat 1900TL'dir, ufak bir pazarlık payı mevcut. Kargo alıcıya aittir.

Anakart'ın garantisi ( 2 sene daha garantisi var.), faturası, kutusu mevcut.
Ekran kartın garantisi ( 4-5 ay daha garantisi var. ), faturası, kutusu mevcut.
İşlemci soğutucusunun kutusu ve aksesuarları mevcut.
Klavyenin garantisi ( minimum 2 sene daha garantisi var.), kutusu mevcut.
Kablosuz alıcının garantisi ( minimum 2 sene daha garantisi var.), kutusu mevcut.

Ciddi alıcılar 0555 894 6965 numarasından bana ulaşabilir, soru sormak isteyenler konunun altından iletebilirler.

Windows'un derecelendirme ekranı;
puan.jpg

CS:GO ' da maximum ayarlarda, iç mekanlar 250FPS civarı, dış mekanlar 200FPS civarında FPS almaktadır. Diğer oyunlardaki performansları siz buna göre karşılaştırabilirsiniz.

Anakart 333TL
İşlemci 603TL
Ekran Kartı 745TL
Ram 301TL
Harddisk 200TL
Soğutucu 120TL(35$)
Kasa-Psu 315TL(muadili.)
Mouse 101TL
Klavye 65TL
Kablosuz alıcı 60TL
+
------------------------------
Sıfır Sistem 2843TL

Anakart 250TL ( Yeni )
İşlemci 425TL
Ekran Kartı 425TL
Ram 170TL
Harddisk 110TL
Soğutucu 80TL(35$)
Kasa-Psu 165TL
Mouse 60TL
Klavye 45TL ( Yeni )
Kablosuz alıcı 45TL ( Yeni )
+
-----------------------------
Sattığım sistem 1775TL ( Pazarlıksız, konuda zaten pazarlık payı olduğu için 1900TL. )

Gördüğünüz gibi çok uçuk bir fiyat söylememişim, kimse burada aldığı malın yarı fiyatına satmıyor malını dolayısıyla bende böyle yapamayacağım, her parçayı aldığım fiyata koydum neredeyse. Fazla fiyat düşürmediğim ürünlerin yanına yeni yazdım, nedeni daha 1 haftalık olmalarıdır.

Demek ki revizyon şartmış. :)
Hayırlı satışlar olsun.
Bence biraz daha kır. Siz görmek istemeyebilirsiniz ama güncelliğini yitirmiş bir sistemin 2. elini satıyorsunuz.

Ben şimdi burda doğru fiyat, hızlı satış olması açısından tavsiye veriyorum. Arkadaşlar hep alınıyor. Tamam mal canın yongası da kardeşim alacak arkadaşa da yazık. Kimbilir ne emeklerle biriktirdi o parayı. Kazan-kazan! Alışverişte parola bu olmalı.

Revizyon yapmadım, fiyat halen 1900TL :) alacak kişi illa ki pazarlık yapacak. Bende parçaları zaten 3 aşağı 5 yukarı bu fiyata topladım.

Hocam anakartınızın ikinci el piyasası 200 lira. İşlemci 400-450 liraya 2. 3. nesil i7 ler satılıyor. Aralarında uçurum bir fark yok ama yine de o i7 ler önde. Ekran kartı olarak 400- 450 liralara R9 280, HD 7950, R9 270X. 4 GB modeli olsa neyse ama 2 GB kart. Ve toplu kasa olarak satacaksanız hepsini elinizden çıkaracağınızdan ve toplu alımlarda fiyatta normalinden 3-5 kırınca cazip hale getirileceğinden fiyatta en az 100-150 lira indirmeniz gerek. Sıfırlarını toplamanız bir şey ifade etmez. Tutup bu devirde 3000 bin liraya yakın parayı bu sisteme sıfır olarak verecek kimse çıkmaz. Lütfen konuyu baltalama olarak almayın. Satış yapmanızı kolaylaştırmak için birde bu bakış açısından bakmanızı isterim.

Parça satışı var mı ? Ekran kartı için.

Parça satışı düşünmüyorum. Pazarlıksız 1700TL yaptım fiyatı, çevre birimlerini almak istemeyenlere ise 1550TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı