AMD FX8320 sistem ne kadar eder?

1.300 liradan fazlaya gider. 1.300 liraya çok daha kötü sistemleri koyuyorlar. 2.500-2.000 arasına gayet rahat satılabilir bence bu piyasada.

Evet parçaları 2.el en düşük fiyatları bulup topladığımda +2000 TL'yi geçiyor. Ama şu anda sistemde anlattığım problem var. BIOS ayarları sürekli sıfırlanıyor. Arada ilk açılışta ekran gelmiyor. O yüzden uğraşmak istemediğim için uyguna vermek istedim. Bu şartlarda bu fiyata satılırmı diye sormak istedim. Belki de çok basit bir problemi var bilmiyorum o kadarını.

Param olsa atlardım bu arada da fiyat çok uygun söyliyim rx 550 yi bile 950 tl yazan kekolar var sen düşün.

Sadece ekran kartını 1.000 liraya verenler var. Test edin başka bir sistemde, arıza ekran kartında değilse sistemin fiyatını arttırın.
Bunu bende düşündüm. Şuanki sistemime ekran kartını takmak hiç içimden gelmiyor :D. Ekran kartında problem olmadığına emin olsam zaten fiyat biraz daha arttırabilirim. Sistemin problemsiz açıldığı ilk 1/2 gün lol felan oynamıştım. Şuan dediğim problemler mevcut işte. Attım bi köşeye duruyor öyle. Sistemi satarsam zaten misal ekran kartı problemi teşhis koyarsa alan kişi ücretini geri verip ekran kartını alıcam. Madur etmemeyi düşünüyorum alacak kişiyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı