AMD FX8350 uyumlu GPU önerisi

Bütçe
6000

Deniz102

Femtopat
Daha fazla  
İts AMD FX(tm) -8350 eight-Core Processor 4.00 GHz işlemcisiyle uyumlu bir kart arıyorum. Marka olarak NVIDIA ve bütçe maksimum 6K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorum olacak size ekranda kablo takılı değil yazıyor ama takılı sorun BIOS ayarlarında olabilir mi? İşlemci FX 8300 OC ekran kartı GTX 760.
Kabloyu değiştirmeyi deneyin bence önce, kartın çalıştığından eminsiniz değil mi, test ettiniz önceden?

Bir de dönüştürücü kullanıyor musunuz? HDMI to VGA falan da genelde sıkıntı olabiliyor.

Kabloyu değiştirmeyi deneyin bence önce, kartın çalıştığından eminsiniz değil mi, test ettiniz önceden?

Bir de dönüştürücü kullanıyor musunuz? HDMI to VGA falan da genelde sıkıntı olabiliyor.

Evet dönüştürücü sıkıntılı tam oturmuyor yerine ama sıfır dönüştürücüdede denedim aynısı oldu garip evet ilk gün denemiştim PUBG falan rahat oynattı mediumda.

Evet dönüştürücü sıkıntılı tam oturmuyor yerine ama sıfır dönüştürücüdede denedim aynısı oldu garip evet ilk gün denemiştim PUBG falan rahat oynattı mediumda.
Dönüştürücüler sıkıntı oluyor, çoğu bozuk oluyor zaten. Tavsiyem ilk başta kabloları değiştirmeniz, düzelirse düzelmiştir, düzelmediyse de dönüştürücüden dolayı.

Dönüştürücüler sıkıntı oluyor, çoğu bozuk oluyor zaten. Tavsiyem ilk başta kabloları değiştirmeniz, düzelirse düzelmiştir, düzelmediyse de dönüştürücüden dolayı.

Tamamdır teşekkürler yardımınız için sistemi 2.el satın aldım ilk gün PUBG rahatça oynatıyordu mediumda 2.gün ise bu hatayı aldım ama satıcı çok dürüst ve efendi birisi yarın gelip yapmaya çalışcak sorun devam ederse geri verecekmiş parayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı