- Makaleler
- 3
Daha fazla
Merhabalar. Elimde Asus Prime B350 Plus anakartı var. Amacım parça parça Ryzen bir sistem kurmaktı. Ama bu hayal maddi sebepler ile birlikte yerle bir oldu. Ben de anakartımı satarak sistem dizmeyi düşünüyorum. Şimdi önünde 2 seçenek var.
1.Yol:
Xeon E5450
P5G41T-M LX
8GB RAM
GT 1030
2.Yol:
AMD FX 8350
MSI 970 Gaming
8GB RAM
GT 1030
İlk yol bana göre daha ucuz ve ucuz olması en önemsediğim şey.
İkinci yol ise biri anakartın karşılığında bana FX8350 ve MSI 970 önerdi o kişi ile takas yapacağım.
Şimdi aklımda olan sorular:
Bu takas ne kadar mantıklı? Benim açımdan karlı ama riske girmeye değer mi?
2 sistem arasındaki performans farkı ne kadar? Oynayacağım oyunlar CS:GO, LOL, R6, Sniper Elite 3, Borderlands 2 gibi çok fazla sistem istemeyen oyunlar.
Eğer aralarında çok fazla fark olmaz ise 1. Sistemi kuracağım. Eğer 15-25 fps fark var ise 2. sistemi dizeceğim ama 2. sistem daha maliyetli benim için ucuz olması en önemli etken.
Çok uzun tuttum biliyorum ama her yorum benim için önemli.
1.Yol:
Xeon E5450
P5G41T-M LX
8GB RAM
GT 1030
2.Yol:
AMD FX 8350
MSI 970 Gaming
8GB RAM
GT 1030
İlk yol bana göre daha ucuz ve ucuz olması en önemsediğim şey.
İkinci yol ise biri anakartın karşılığında bana FX8350 ve MSI 970 önerdi o kişi ile takas yapacağım.
Şimdi aklımda olan sorular:
Bu takas ne kadar mantıklı? Benim açımdan karlı ama riske girmeye değer mi?
2 sistem arasındaki performans farkı ne kadar? Oynayacağım oyunlar CS:GO, LOL, R6, Sniper Elite 3, Borderlands 2 gibi çok fazla sistem istemeyen oyunlar.
Eğer aralarında çok fazla fark olmaz ise 1. Sistemi kuracağım. Eğer 15-25 fps fark var ise 2. sistemi dizeceğim ama 2. sistem daha maliyetli benim için ucuz olması en önemli etken.
Çok uzun tuttum biliyorum ama her yorum benim için önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
, ikisinden birini seçecek olsam fx 8350'yi seçerdim.