Amd Gaming Evolved ile Video nasıl kaydedilir ?

BuRaKBoSs

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde R9 285 var oyunlarda video kaydetmek için ne yapmam gerekiyor anlatır mısınız ?

amd gameevopad adlı uygulamanın içerisinde kayıt bölümü mevcut. Biraz kurcalarsanız bulursunuz

Ayrıntıları bilmiyorum bakıyorum tuş ayarı yapıyorum basıyorum kaydetmiyor yardımcı olur musunuz ?

Aynı problem bendede var manuel kayıt çalışmıyor. Otomatik kayıt var ama onada hükmedemiyorum. Giriyorum oyuna biraz oynayıp çıkıyorum bakıyorum kaydetmiş. Ama benim istediğim bu değil manuel kayıt yapmam lazım.

Tecrubelerine gore kayit acikken ortalama kac fps dusuyor ?

Leptobumda bir kaç test videosu çektim Mirrilis Actionla leptobum iyi değil 15 FPS verirken normalde kayıtta en fazla 2 veya 3 FPS düşürdü zaten pek bir şey anlamadım kasmadan fakat çok güzel kayıt yapıyor. Ayrıca kolay kullanım ve arayüzü var istediğin formata dönüştürüyor AMD evoledi bilmiyorum fakat beni tatmin etti.

Bir sorum daha olacakti. 1080 p 30fps kayitta 1 dk lik video ortalama kac mb ?

Arkadaşlar başlığa ne zaman cevap vereceksiniz çok merak ediyorum?

Mirillis video boyutlarını oldukça yüksek yapıyor, fakat işinde uzman bir program. Bizzat ben kullanıyorum. Çok kaliteli ve becerikli. Ayrıca benim sistemimde FPS'de fark yaratmadı. Yani düştüyse 2-3 belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…