Amd Gaming Evolved Oyunlarda Takılma Sorunu

brhmzky

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı akşamlar,
Bilgisayarımda amd gaming evolved app bulunmakta ve video kayıt etmekteyim, sorun şu; herhangi bir oyun oynarken ki şu sıralar league of legends adlı oyunu oynuyorum fazlaca, ve en çokta onda fark ediyorum, saniyelik; misal 1 saniye veya 5 saniyeye kadar çıkabiliyor, donmalar oluyor. Çok sık denilemez ama 5 dakikada bir ve civarı donmalar, takılmalar oluyor, ilk başta bilgisayardan kaynaklandığını düşündüm fakat programı kapattığımda bu takılmaların olmadığını fark ettim.
Benim sorunumdan yaşayan var mı, çözümü varsa bilen var mı merak ettim, forumda biraz gezindim ama benim sorunuma benzer göremedim.
Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.

Sistemim: intel i5 6500, amd r9 380, gskill 4x2 ddr3 cld ram, asus z170 (galiba) 1151 anakart, 600watt 80+ olmayan güç kaynağı. Soğutma da kesinlikle sorun yok sıvı soğutma var işlemci için kasasa 3 tane fan bulunmakta harici, ekran kartida kendi fanı ile birlikte. Oyun oynarken 70 dereceyi geçmiyor değerler. (2k görüntü ile oynuyorum, bf4 , csgo, rust, h1z1 vb oyunları. )
Aklıma geldi 2. Bir soru sormak istiyorum, Rust adlı bir oyun var. Bu oyunu oynarken, servere girdigimden itibaren 5 veya 10 20 dakika sonra oyun yanıt veremiyor donuyor bazen de amd ekran istemcisi yanıt vermeyi kesti diyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum zaten takılıyor donuyor. Bunun sebebini az biraz araştırdım güç kaynağından olduğunu düşünüyorum, son sürücüler yüklü güncel, fakat size de bir sormak istedim. :) (Uzunluktan dolayı özür dilerim 2. Konu açıp kalabalık yapmayayım dedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı