AMD Gaming Evolved Oyunlarımı Görmüyor

Akın Çelik

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. AMD Radeon HD 7650M ekran kartına sahibim. Driver'larımı indirdim ve AMD Gaming Evolved diye Steam tarzı bir uygulama geldi. Burada oyunları optimize falan edebiliyoruz. (Çoğunuz biliyorsunuz büyük ihtimalle). Bu siteye girip oyunlara baktım ve Portal 2 ve Hitman Absolution'un bende olduğunu gördüm. Fakat yandaki oyun listeme eklenmedi ve tanımadı program. Orijinal kullanıyorum oyunları. GTA San Andreas ve Far Cry 3'ü gördü fakat Portal 2 ve Hitman Absolution'u görmedi. Ne yapmalıyım? Oyunlar C sürücüsünde kurulu.

Sistemim:

Intel i5 3210M 250 GHz
8 GB Ram
AMD Radeon HD 7650M ve Intel HD Graphics 4000
Windows 8.1 Pro 64 Bit.

Acaba sorunu çözebilecek biri var mı?

Gaming Evolved yerine catalyst control center'ı deneyebilirsin. Mouse'a sağ tıkla orda çıkması lazım.

Eğer sağ tıkladığında çıkmıyorsa son güncellemeyi burdan yükleyebilirsin. Download Drivers

Dosya Ekleri

• amd1.png
    amd1.png
    263,3 KB · Görüntüleme: 515
  • Amd2.png
    Amd2.png
    97,6 KB · Görüntüleme: 436
Teşekkürler bu zaten ayarlı ben sadece puan kazanmak için Gaming Evolved üzerinden oynamak istiyorum çünkü en çok Hitman ve Portal 2'yi oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı