D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 10 Mayıs 2023 #1 NVIDIA'da olduğu gibi AMD'de gama ayarı var mı ben bulamadım da?
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Mayıs 2023 #2 AMD Radeon yazılımdan ekran sekmesine geçip özel renk seçeneğini aktif ettikten sonra parlaklığa bakar mısın? Artı 1 Eksi
AMD Radeon yazılımdan ekran sekmesine geçip özel renk seçeneğini aktif ettikten sonra parlaklığa bakar mısın?
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 10 Mayıs 2023 #3 453493 dedi: AMD Radeon yazılımdan ekran sekmesine geçip özel renk seçeneğini aktif ettikten sonra parlaklığa bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Parlaklık dışında bir de gamma ayarı var hocam, siyah yerleri daha aydınlık yapıyor. Parlaklıkla aynı görevi mi görüyor gamma? Artı 0 Eksi
453493 dedi: AMD Radeon yazılımdan ekran sekmesine geçip özel renk seçeneğini aktif ettikten sonra parlaklığa bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Parlaklık dışında bir de gamma ayarı var hocam, siyah yerleri daha aydınlık yapıyor. Parlaklıkla aynı görevi mi görüyor gamma?
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Mayıs 2023 #4 Donkobus dedi: Parlaklık dışında bir de gamma ayarı var hocam, siyah yerleri daha aydınlık yapıyor. Parlaklıkla aynı görevi mi görüyor gamma? Genişletmek için tıkla... Radeon yazılımı içindeki parlaklık kaydırıcısı ile denediğim için dene dedim, etkisi benzer duruyor. İşini belki görür. Artı 0 Eksi
Donkobus dedi: Parlaklık dışında bir de gamma ayarı var hocam, siyah yerleri daha aydınlık yapıyor. Parlaklıkla aynı görevi mi görüyor gamma? Genişletmek için tıkla... Radeon yazılımı içindeki parlaklık kaydırıcısı ile denediğim için dene dedim, etkisi benzer duruyor. İşini belki görür.