Zyswen Hectopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #1 Bugün RX 470 aldım, AMD ürünlerinde oyun hediyesi olduğunu öğrendim fakat içindeki keyi yazdığımda UID is not valid! şeklinde hata ile karşılaştım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2016
Bugün RX 470 aldım, AMD ürünlerinde oyun hediyesi olduğunu öğrendim fakat içindeki keyi yazdığımda UID is not valid! şeklinde hata ile karşılaştım?
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 11 Aralık 2016 #2 Birisi acaba ekran kartını inceleme bahanesiyle içini açıpta oyun kodunun fotoğrafını çekip, daha sonra evde girmiş ve kullanmış olabilir belki.
Birisi acaba ekran kartını inceleme bahanesiyle içini açıpta oyun kodunun fotoğrafını çekip, daha sonra evde girmiş ve kullanmış olabilir belki.
Zyswen Hectopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2016 #3 Erdemli Erdem dedi: Birisi acaba ekran kartını inceleme bahanesiyle içini açıpta oyun kodunun fotoğrafını çekip, daha sonra evde girmiş ve kullanmış olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, kutuyu özenle seçtim ve kod yazan kağıt kartın altında yani böyle bişeyin yapılması zor gibi.
Erdemli Erdem dedi: Birisi acaba ekran kartını inceleme bahanesiyle içini açıpta oyun kodunun fotoğrafını çekip, daha sonra evde girmiş ve kullanmış olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, kutuyu özenle seçtim ve kod yazan kağıt kartın altında yani böyle bişeyin yapılması zor gibi.