AMD gerçekten R5 1600 adı altında R5 2600 mü satıyor?

MSI B450M-A + Ryzen 5 1600 Af + corsair 16Gb ram + Toshiba 240gb ssd + Rx550 ile 299fps alıyorum. CSGO da inanın sıcaklık değerlerine hiç bakmadım ama yazarım akşama.

Kendi değerlerim burada mevcut:

1600 AF fiyatları da bayağı artmış, zaten 2600'e dayanmış hızla.

Girdiğim bir forumda kanadalı bir eleman stok bulamamış.Ben de Kanada'da yoksa Türkiye'de nasıl olur diye pek güvenemedim.
Bu linkteki güvenilir. Ben 2 hafta önce 630₺'ye almıştım.

Ayrıca Kanada'da yoksa Türkiye'de nasıl olur çok saçma bir düşünce olmuş. Çünkü bu işlemci Çin'de üretilip diğer ülkelere kargolanıyor. Her ülkeye giden miktar, arz-talep aynı değildir.

Girdiğim bir forumda kanadalı bir eleman stok bulamamış.Ben de Kanada'da yoksa Türkiye'de nasıl olur diye pek güvenemedim.
Güvenebilirsin özellikle n11 den al oradaki ürünler genelde 12nm oluyor zaten yazıyorlar biraz yorumlarını oku geldiği zaman 14nm olarak gelirse iade etme hakkın oluyor

Fiyatı indirip performansı artırmış ya sen ona bak. Keşke 3600'ü de 2600 etiketi yapıştırıp daha uyguna satsa
Ama arkadaşların da dediği gibi 14 nm yerine 12 nm üretiliyor.

Bende 1600 af kullanıyorum rx570 ile sıcaklık olsun performans olsun gayet güzel. Ekstra kasaya 2 adet egzoz fan taktım 3+3 olucak şekilde.. 60 dereceleri görmedim bile.

İyi ki bilgisayarcının lafına gelip r5 2600 almamışım zamanında

Ben bugün 3saat witcher3 oynadım ultrada Max 52 gördü işlemci bence gayet iyi ve 1600ler 2600 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…