Başlıkta belirttiğim gibi Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını internet tarayıcısı üzerinden oyun oynarken bile bazen ekran birkaç saniyelik kitlenip, bu hata beliriyor.
Sistem;
P5KPL-AM SE
AMD Radeon R7 240 2GLPV2
2 GB 800 MHz RAM
Intel Core 2 Duo E8400
Hata Ekranı:
Başlıkta belirttiğim gibi Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını internet tarayıcısı üzerinden oyun oynarken bile bazen ekran birkaç saniyelik kitlenip, bu hata beliriyor.
Sistem;
P5KPL-AM SE
AMD Radeon R7 240 2GLPV2
2 GB 800 MHz RAM
Intel Core 2 Duo E8400
Hata Ekranı:
DDU ile kaldırıp yeniden kurdum fakat hiçbir sonuç alamadım.
Bu arada bu bildirim bazen geliyor ve ondan önce monitörde açtığım konudaki gibi bir şey beliriyor.
Merhabalar. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi birden ekran böyle değişik renklerde çizgiler oluşup bilgisayar yeniden başlıyor. Ekran kartı sorunu gibi geldi ilk başta, AIDA64 ile stress test yapsam da hiçbir şey olmadı. Acaba bunu nasıl çözerim?
Kartı 0 ayarında 2. el olarak aldım 2 hafta sorunsuz kullanımda overclock yapıp oynadığımda performansın arttığını gördüm fakat 2 günden beri aşağıda açtığım konudaki gibi bir ekran karşılayıp bazen böyle bir mesaj geliyor vbios ile fabrika biosu attım fakat bir etkisi olmadı.
Merhabalar. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi birden ekran böyle değişik renklerde çizgiler oluşup bilgisayar yeniden başlıyor. Ekran kartı sorunu gibi geldi ilk başta, AIDA64 ile stress test yapsam da hiçbir şey olmadı. Acaba bunu nasıl çözerim?