AMD Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası

BED040

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını internet tarayıcısı üzerinden oyun oynarken bile bazen ekran birkaç saniyelik kitlenip, bu hata beliriyor.
Sistem;
P5KPL-AM SE
AMD Radeon R7 240 2GLPV2
2 GB 800 MHz RAM
Intel Core 2 Duo E8400
Hata Ekranı:

14djzvn.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi Ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını internet tarayıcısı üzerinden oyun oynarken bile bazen ekran birkaç saniyelik kitlenip, bu hata beliriyor.
Sistem;
P5KPL-AM SE
AMD Radeon R7 240 2GLPV2
2 GB 800 MHz RAM
Intel Core 2 Duo E8400
Hata Ekranı:

Eki Görüntüle 540656
Kartınız sık sık bu hatayı veriyorsa ilerde chipset arızasI verme ihtimali var .

Basit bir driver hatası DDU ile driver i kaldırıp tekrar kurun.
DDU ile kaldırıp yeniden kurdum fakat hiçbir sonuç alamadım.
Bu arada bu bildirim bazen geliyor ve ondan önce monitörde açtığım konudaki gibi bir şey beliriyor.
Kartınız sık sık bu hatayı veriyorsa ilerde chipset arızasI verme ihtimali var .
Kartı 0 ayarında 2. el olarak aldım 2 hafta sorunsuz kullanımda overclock yapıp oynadığımda performansın arttığını gördüm fakat 2 günden beri aşağıda açtığım konudaki gibi bir ekran karşılayıp bazen böyle bir mesaj geliyor vbios ile fabrika biosu attım fakat bir etkisi olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı