AMD Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti

Berkay Çağlar

Kilopat
Daha fazla  
Biliyorum çok konu var ancak ben de kendi çapımda bir belirtmek istedim sorunum tam olarak şudur:

Oyundayken bir anda oyunun gitmesi ekranın siyah olması oyun imlecinin gözüküyor olması seslerin geliyor olması ancak görüntünün siyah olması ve hiç düzelmiyor olması. Ancak oyunu kapayıp açtıktan sonra düzeliyor. Ve hata sorunu da ünlem olarak çıkıyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu.

Ekran kartım RX460. Garantiye gönderdim testler yapıldı vs vs diye geri gönderdiler. Düzelme yok.

Ben şöyle düşünüyorum. Eski bir bilgisayar kullanıyorum sistem şöyle:
  • RX460
  • Intel pentium dual core 2.87-2.86 (resmen ekran kartının %40'ını kullanıyorum)
  • Anakart HP'ye ait ve kasa tam olarak yani toplama değil Microtower diye bir kasa bu yüzden anakart ismi böyle geçiyor
  • RAM'ler DDR2 4 GB
  • HDD 500 GB
  • PSU 450W + sertifikası var mı pek emin değilim Frisby'e ait.
Bu şekilde ben anakarttan olabileceğini düşünüyorum cunku 7-8 yıllık bir kasa eskilerden. Ama ben buna hem PSU hem de ekran kartı taktım. Bu sorun peşimi bırakmadı ben de bir konu açayım dedim.

Eğer Recep Bey siz bir cevap verebilirseniz çok sevinirim. Arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın zorlanıyor olması muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…