emirr14n Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 162 30 Mart 2023 #1 Bence kullanılmalı. Ne kadar FPS düşürüyor bilmiyorum fakat neyle karşılaşacağımız belli olmaz.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 emirr14n dedi: Bence kullanılmalı. Ne kadar FPS düşürüyor bilmiyorum fakat neyle karşılaşacağımız belli olmaz. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da sürekli AMD görüntü tekrarı yazıyor, büyük ihtimal ctrl r felan yaparken elim deyiyor. FPS kaybı olmuyor, RX 6600 kullanmaktayım etkisi yok.
emirr14n dedi: Bence kullanılmalı. Ne kadar FPS düşürüyor bilmiyorum fakat neyle karşılaşacağımız belli olmaz. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da sürekli AMD görüntü tekrarı yazıyor, büyük ihtimal ctrl r felan yaparken elim deyiyor. FPS kaybı olmuyor, RX 6600 kullanmaktayım etkisi yok.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 FPS’e çok zararı olmuyor ama bilgisayar boştayken ekran kartı güç tüketimlerini arttırıyor. Örneğin bende kapalıyken ekran kartı 5-10W güç çekiyor. Açtığım zaman ise 30-45W arası değerler çekiyor boşta. Haliyle sıcaklıklara da etkisi oluyor boşta.
FPS’e çok zararı olmuyor ama bilgisayar boştayken ekran kartı güç tüketimlerini arttırıyor. Örneğin bende kapalıyken ekran kartı 5-10W güç çekiyor. Açtığım zaman ise 30-45W arası değerler çekiyor boşta. Haliyle sıcaklıklara da etkisi oluyor boşta.