E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 184 Perşembe 18:07 #1 AMD uygulaması üzerinden görüntü tekrarı açınca ekran kartı kullanımı sabit %70 oluyor ve fan sürekli dönüyor. Normalde hep açık kullanıyordum ve böyle bir sorun olmuyordu. Format attıktan sonra sürücüleri kurdum ve bu sorunla karşılaşmaya başladım.
AMD uygulaması üzerinden görüntü tekrarı açınca ekran kartı kullanımı sabit %70 oluyor ve fan sürekli dönüyor. Normalde hep açık kullanıyordum ve böyle bir sorun olmuyordu. Format attıktan sonra sürücüleri kurdum ve bu sorunla karşılaşmaya başladım.
fuarhomez Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Tİ 4GB İNTEL İ5 10400F 16 GB RAM 1 TB KİNGSTOM M2 SSD Cinsiyet Erkek Perşembe 18:15 #2 Görüntüyü yüksek kalitede alıyorsan örneğin 4K gibi ondan olabilir. Artı 0 Eksi
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.727 Çözümler 21 Perşembe 18:23 #3 Kullanım yüzdesinden ziyade kullanım yüzdesinin artması normal. Sonuçta arka planda sürekli pasif bir kayıt var. %70 olması normal mi orası muallak. Artı 0 Eksi
Kullanım yüzdesinden ziyade kullanım yüzdesinin artması normal. Sonuçta arka planda sürekli pasif bir kayıt var. %70 olması normal mi orası muallak.
KS KS E emrekya Picopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 184 Perşembe 22:52 #4 fuarhomez dedi: Görüntüyü yüksek kalitede alıyorsan örneğin 4K gibi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Her zaman kullandığım ayarlar. LeFeyn dedi: Kullanım yüzdesinden ziyade kullanım yüzdesinin artması normal. Sonuçta arka planda sürekli pasif bir kayıt var. %70 olması normal mi orası muallak. Genişletmek için tıkla... Önceden hep açık kullandım ve hiç bu kadar olmadı. Boştayken %0 olduğunu hatırlıyorum hatta. Artı 0 Eksi
fuarhomez dedi: Görüntüyü yüksek kalitede alıyorsan örneğin 4K gibi ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Her zaman kullandığım ayarlar. LeFeyn dedi: Kullanım yüzdesinden ziyade kullanım yüzdesinin artması normal. Sonuçta arka planda sürekli pasif bir kayıt var. %70 olması normal mi orası muallak. Genişletmek için tıkla... Önceden hep açık kullandım ve hiç bu kadar olmadı. Boştayken %0 olduğunu hatırlıyorum hatta.