K Klayz1nSs Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 GPU MHz arttırıyorum yeniden başlattığımda MHz değerlerini geri düşürüyor AMD kullanıyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.429 Çözümler 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Ağustos 2024 #2 Klayz1nSs dedi: GPU MHz arttırıyorum yeniden başlattığımda MHz değerlerini geri düşürüyor AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama sistemindeki parçalar ne, mesela işlemcin ve anakartın, ekran kartın, jantlar orjinal mi? Kaporta boya var mı t-rex'inde? Güncelledin mi düncelledin mi? Bunlar olmadan sana göre sorun, bize göre bilememece.
Klayz1nSs dedi: GPU MHz arttırıyorum yeniden başlattığımda MHz değerlerini geri düşürüyor AMD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama sistemindeki parçalar ne, mesela işlemcin ve anakartın, ekran kartın, jantlar orjinal mi? Kaporta boya var mı t-rex'inde? Güncelledin mi düncelledin mi? Bunlar olmadan sana göre sorun, bize göre bilememece.