KS KS FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #11 Silinen üye dedi: Ryzen olmadığı için pek inanasım gelmedi nedense. Genişletmek için tıkla... Bu laptoplar tasarlanırken mobil Ryzen işlemciler portakalda vitamin olabilirler
Silinen üye dedi: Ryzen olmadığı için pek inanasım gelmedi nedense. Genişletmek için tıkla... Bu laptoplar tasarlanırken mobil Ryzen işlemciler portakalda vitamin olabilirler
M mel_ay Ziyaretçi 11 Ocak 2017 #12 Ama Ryzen, VEGA daha duyulmamışken, tanıtılmamışken Ryzen ortaya çıktı neden yetişmedi acaba.
KS KS FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #13 Arkada dönen olayları bilmiyoruz hocam ama bakın tekrar söylüyorum "mobil pazar" ayrı bir yer ve AMD mobil için daha üretim yapmamış olabilir.
Arkada dönen olayları bilmiyoruz hocam ama bakın tekrar söylüyorum "mobil pazar" ayrı bir yer ve AMD mobil için daha üretim yapmamış olabilir.