AMD GPU'da Sapphire mi Asus mu ?

Vapor-X modeli disinda, Sapphire sevmiyorum. Gercek kaliteyi Vapor-X'de gosterdiler. Powercolor, Sapphire'a oranla onde. MSI'in R9 290 Gaming 4G kartlari da hos fakat iki adet fanin yetecegini sanmiyorum.

Sapphire R9 290x Tri-X OC kullanıyorum. İlk başta bende tereddütte kalmış idim. Fakat sonra ekran kartı elime geçince... Gerçekten güzel. Kendi fabrika çıkışı ayarları ile boşta fanını %20 de çalıştırıyor 30 35 derece arasında. Yükte %45-%50 gibi fanlarını çalıştırıp 72 derece civarında stabil dolanıyor. Hem fanları da ses çıkarmıyor. Bu arada üst plakası alüminyum imiş. Kutu içeriği her ne kadar kötü olsa da. Ben gayet memnunum. Bu arada ben pek Asus taraftarı değilim. Rog serisi dışındaki anakartları almam ki Rog serisi de pahalı. Asus'a ısınamamamın sebebi herhalde eskiden beri kötü bilgisayarlar kullanıp hepsinin anakartının da Asus olması. Onun dışında MSI gayet güzel bence Asus'un ismi daha çok biliniyor. Bence MSI 'ın ondan aşağı kalır yanı yok. Kısaca nVidia alsam MSI alırım. AMD alsam Vapor-X veya PCS+ Tri-X almamamın sebebi arka plakasının bulunmaması. Ama zaten 290x te Vapor-X modeli yok. Sapphire'de alem vallahi 290'a yapmış Vapor-X 290x'in yok. Veya ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…