görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #1 AMD kullanıyorum ekran kartı olarak fakat oyunlarda tırtıklanma ve yırtılma yaşıyorum. Açık olup olmadığını nasıl anlarım? Yardım edebilecek varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2019
AMD kullanıyorum ekran kartı olarak fakat oyunlarda tırtıklanma ve yırtılma yaşıyorum. Açık olup olmadığını nasıl anlarım? Yardım edebilecek varsa sevinirim.
FurthestEagle Megapat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 864 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #2 "Örtüşme Önleme Yöntemi" diğer adı ile Anti Aliasing, Radeon'da oyun profilleri sekmesinden ayarlanabilir.
"Örtüşme Önleme Yöntemi" diğer adı ile Anti Aliasing, Radeon'da oyun profilleri sekmesinden ayarlanabilir.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #3 Çözüm; Güncelleme yapmadan önceki kullandığınız sürümü yükleyeceksiniz. DDU ile sürücüyü temiz kaldırın daha sonra bir iki sürüm önceki sürücüyü indirip kurun. Sanırım şuanda yazılımsal bir sorun var, yeni güncellemeler ile bende çözülmesini bekliyorum.
Çözüm; Güncelleme yapmadan önceki kullandığınız sürümü yükleyeceksiniz. DDU ile sürücüyü temiz kaldırın daha sonra bir iki sürüm önceki sürücüyü indirip kurun. Sanırım şuanda yazılımsal bir sorun var, yeni güncellemeler ile bende çözülmesini bekliyorum.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #4 Bunu hangisini seçicem açık olduğu halde tırtıklanma var hala. Amd sitesinde eski driver en son 19.9.9.2 çıkıyor sürüm daha eskisi cıkmıyor. Son düzenleme: 1 Ekim 2019
Bunu hangisini seçicem açık olduğu halde tırtıklanma var hala. Amd sitesinde eski driver en son 19.9.9.2 çıkıyor sürüm daha eskisi cıkmıyor.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2019 #5 Son sürümden bir önceki sürüm: https://drivers.amd.com/drivers/bet...tware-adrenalin-2019-edition-19.8.2-aug26.exe
Son sürümden bir önceki sürüm: https://drivers.amd.com/drivers/bet...tware-adrenalin-2019-edition-19.8.2-aug26.exe
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2019 #6 Kardeşim çıkmıyor verdiğin linkte o sürüm bulamıyorum. Ben windows 7 kullanııyorum.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 19 Eylül 2020 #7 görkemsp dedi: Bunu hangisini seçicem açık olduğu halde tırtıklanma var hala. Amd sitesinde eski driver en son 19.9.9.2 çıkıyor sürüm daha eskisi cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü ?
görkemsp dedi: Bunu hangisini seçicem açık olduğu halde tırtıklanma var hala. Amd sitesinde eski driver en son 19.9.9.2 çıkıyor sürüm daha eskisi cıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü ?
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #8 Kasam değişti hala aynı ya monütörden ya da oyundan büyük ihtimal oyundan. Warzone öyle bir sorun ama diğer oyunda adamda o sıkıntı yok onu anlamadım.
Kasam değişti hala aynı ya monütörden ya da oyundan büyük ihtimal oyundan. Warzone öyle bir sorun ama diğer oyunda adamda o sıkıntı yok onu anlamadım.