Cihazı 2. el mi aldın ? Video TDR hatası ciddi olabilir. Yani donanımsal olabilir. Yine de kesin demiyorum.
Cihazda sanırım Windows 7 var. AMD artık Windows 7 desteğini zayıflatıyor. Sürücüler Windows 8.1 ile daha uyumlu. Windows 8.1'e geç ve 14.9 sürücüsünü kur:
bendede aynı hata var ama win10 driverler yükledim olmadı ayrıca masaüstü dün bi program yükledim virüs programı arkadaş önermişti kurdum herşeyi yaptım sonra hiçbir oyun açılmamaya başladı sonra ne denediysen olmadı ne yapacağım ? lütfen yardım edin!!!!
Bu sorun bende de mevcut 18.8.1 versiyonunu kurdum ve aynı yazı şuan ekranda. Sistem Ryzen 5 2400G. APU sistem için ne yapmam lazım. Anakart b450 modeli. Tüm bioslar güncel.
Bu sorun bende de mevcut 18.8.1 versiyonunu kurdum ve aynı yazı şuan ekranda. Sistem Ryzen 5 2400G. APU sistem için ne yapmam lazım. Anakart b450 modeli. Tüm bioslar güncel.
3 aydır aynı sorun var. Maalesef açtığım konulara cevap alamadım. Adrenalin güncellemesi mahvetti. Servise vermeye fırsatım da olmuyor. Son çıkan driveri DDU ile yükleyeyim bir de.