N no_body Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Öncelikle merhaba. AMD güç seçeneklerini kullanmak için AMD chipset driver yükledim. Ama güç seçenekleri çıkmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? İşlemci Ryzen 5 5600G.
Öncelikle merhaba. AMD güç seçeneklerini kullanmak için AMD chipset driver yükledim. Ama güç seçenekleri çıkmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? İşlemci Ryzen 5 5600G.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.240 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #2 AMD Ryzen Power Plan secenegini isaretleyip kurdun degil mi? Bilgisayari kapatip acmayi denemissindir muhtemelen ancak denemediysen dene. Shift'e basili tutarak kapatmayi dene. Artı 0 Eksi
AMD Ryzen Power Plan secenegini isaretleyip kurdun degil mi? Bilgisayari kapatip acmayi denemissindir muhtemelen ancak denemediysen dene. Shift'e basili tutarak kapatmayi dene.
KS KS N no_body Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Shimada Sensei dedi: AMD Ryzen Power plan secenegini isaretleyip kurdun degil mi? Bilgisayari kapatip acmayi denemissindir muhtemelen ancak denemediysen dene. Shift'e basili tutarak kapatmayi dene. Genişletmek için tıkla... Evet söylediklerinin hepsini yaptım zaten ama çıkmıyor yine de. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: AMD Ryzen Power plan secenegini isaretleyip kurdun degil mi? Bilgisayari kapatip acmayi denemissindir muhtemelen ancak denemediysen dene. Shift'e basili tutarak kapatmayi dene. Genişletmek için tıkla... Evet söylediklerinin hepsini yaptım zaten ama çıkmıyor yine de.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.408 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 3 Eylül 2023 #4 no_body dedi: Evet söylediklerinin hepsini yaptım zaten ama çıkmıyor yine de. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500 kullanıyorum bende de çıkmıyor. Artı 0 Eksi
no_body dedi: Evet söylediklerinin hepsini yaptım zaten ama çıkmıyor yine de. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500 kullanıyorum bende de çıkmıyor.