AlihanTR/01 Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 193 24 Ağustos 2018 #2 Arkadaşlar benim laptopta D diskinde driverlar var. Oradan ekran kartını sürücüsünü kuruyorum ama güncel sürüm olmuyor. Güncellemeri kontrol et falan da yok. Formatlamadan önce vardı, nasıl güncelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2018
Arkadaşlar benim laptopta D diskinde driverlar var. Oradan ekran kartını sürücüsünü kuruyorum ama güncel sürüm olmuyor. Güncellemeri kontrol et falan da yok. Formatlamadan önce vardı, nasıl güncelleyebilirim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Ağustos 2018 #3 Eski sürümü kurarsan tabii ki güncel olmaz. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops Bu adresten ekran kartı model ve işletim sisteminize uygun olanı seçip kurun.
Eski sürümü kurarsan tabii ki güncel olmaz. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops Bu adresten ekran kartı model ve işletim sisteminize uygun olanı seçip kurun.
N nizamettin74 Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #4 Lenovonun sistesine gidip ordanda yukleyip kurabilirsin 3 4 ayda bir surucu yayinlanio fakat suruculer surekli guncelleniyor.
Lenovonun sistesine gidip ordanda yukleyip kurabilirsin 3 4 ayda bir surucu yayinlanio fakat suruculer surekli guncelleniyor.