kbaskarahan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 RAM GSKIL 4X8GB CL16 3600MHZ SSD veya HDD modeli SAMSUNG M2SSD EVO970 1GB Ekran kartı SAPHIRE RX6700XT NITRO+ 12GB GDDR6 192BIT Anakart AURUS MASTER X570 İşlemci RYZEN 9 5950X 16 CORE BIOS ayarlarında sanırım sorun yok boot loader açılıyor ama bir türlü kurulum ekranına erişemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. kbaskarahan dedi: BIOS ayarlarında sanırım sorun yok boot loader açılıyor ama bir türlü kurulum ekranına erişemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurulum u bu linkten baz alarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 19 Ağustos 2022
BIOS ayarlarında sanırım sorun yok boot loader açılıyor ama bir türlü kurulum ekranına erişemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. kbaskarahan dedi: BIOS ayarlarında sanırım sorun yok boot loader açılıyor ama bir türlü kurulum ekranına erişemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurulum u bu linkten baz alarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Ağustos 2022 #2 RX 6700XT'nin desteği yok maalesef, sistem Hackintosh için uygun değil.