AMD - Hackintosh Hakkında Bilgilendirme

Makaleler
9
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
grafiker
AMD işlemciye Macosx kurulumu yapabilirsiniz, fakat en basit bir güncelleme sonrası sorun çıkaracaktır. AMD işlemcilere yamalı kernel ile Hackintosh kurulabilmekte... İllede kuracağım diyorsanız Niresh 10.8.2 AMD adlı videoları youtubeden izleyerek kurulum yapabilirsiniz... Kısıtlı ve sınırlı hackintosh sahibi olursunuz. AMD Oyun içindir. Hackintosh istiyorsanız intel core2duo i3-i5-i7 işlemciler kullanmanız daha doğru bir seçim olur.

Amd FX 8350 sahıbıyım. Birçok kez kurmayı denedım fakat basaramadım. Mac deneyımım olsun ıstıyorum ınsallah bır yolunu bulurum.

Bır kac vıdeoyu ızledım fakat stabıl bır sıstem ıstıyorum. Intel soket bır anakart ve ıslemcı ıle takas edecegım , en ıyısı bu olacak. Ilgınızden dolayı tesekkur ederım.

Evet hatırladımmm, hayırlısı olsun... Hiç parametresiz kurulum yapan zaten yok Hiç belli olmaz tonymax86 amca bir yol bulur, kernel düzenlemesiyle kurulabilir hale getirebilir belli olmaz... Şöyle Linux gibi çalışan bi DVD yapamadılar yıllardır her makineye tak kurulsun..

- - - Güncellendi - - -

işin ters tarafı elemanın biri sadece
Kod:
boot: AMD
yazarak kuruyorya deli oluyorum deli...

- - - Güncellendi - - -

Birde şu var hangi sürümü kurmaya çalışmıştın.. Niresh mi İatkos mu? Eğer Niresh 10.8.2 denemediysen denemen tavsiye olunur..

İstediğim sadece BOOT etsin, şu dil seçme ekranını göreyim. İnternettekiler çok kolay kuruyor, gerçekte hiç öyle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…