Merhabalar, yeni bir laptop aldım. Laptop çift ekran kartlı zaten aşağıya ssi bırakacağım. Dün format attırdım şu anda AMD için driver yüklim dedim ama 182 hata kodu ile hata verdi. Bu sorunu nasıl çözerim acil yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada alttaki görev çubuğunda hem Intel hem de AMD'nin grafik ayarları yapılandırması var ama Intel'den 3B gibi ayarları yapabilirken AMD'den hiçbir şey yapamıyorum. E laptopu 4 GB ekran kartlı aldım DxDiag'da 4 GB gözüküyordu formattan sonra 2 GB mı ne gözüküyor. İşlemci i5 2. nesil 8 GB RAM.
Saniyeler sonra indirme bitmiş olacak duruma göre bilgilendirme yapacağım.
Peki neden 7430 da 7430 dışındaki 7400 serilerinden birini önermediniz?
Bu arada zaten böyle gözüküyordu bu kısım burada değişiklik yapamıyorum örneğin başarım kalite diye seçenekler olurdu ama burada hiçbir seçenek çıkmıyor.
Bir türlü şu ekran kartını okutamadım gitti format atmadan önce ATI radenmu ne vardı DxDiag da 4 GB gözüküyordu şimdi 2 GB ve Intel gözüküyor bilen varsa çok mutlu olacağım çünkü Photoshop kullanacağım staj için.
Bu arada satıcıdan almadan önce aygıt yöneticisinden driver ı güncelle dedim ekran gitti orada bir yerde format attırınca düzeldi ekran kartında sorun yok çünkü DxDiag'da atimi yazıyordu ne 4 GB gözüküyordu sanırsam Intel'den 500 MB diğerinden 3500 MB civarı bir şey alıyordu.
Reis bir de AIDA64 ile baktım 7400M 512 MB diyor ben 4 GB diye aldım DxDiag'da 4 GB gözüküyordu format atmadan önce.
Arkadaşlar verilen linkteki Crimson Edition'u indirdim artık 4 GB gözüküyor hala Intel ama yine de 4 GB gözükmesi bayağı sevindirdi inşallah Photoshop'da Zula CS:GO falan diğer ekran kartını kullanır ya da daha fazla performans gösterir. Ve artık Radeon çıktı ayarlamaları yapabiliyorum.