M Mk4s Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 RAM g skıll 3600mhz SSD veya HDD modeli samsung 980gb m2 Ekran kartı rx6600 xt İşlemci i5 11400f Arkadaşlar son 1 haftadır sureklı AMD hata raporu aracı cıkıyor hiçbir FPS oyununa giremiyorum. CS:GO lobisinde bile 1 FPS veriyor sistem daha yeni 2 senelık. Termal macunu degistdim kasayı temızledim hala cozulmedi. Sizce nasıl cozerim?
Arkadaşlar son 1 haftadır sureklı AMD hata raporu aracı cıkıyor hiçbir FPS oyununa giremiyorum. CS:GO lobisinde bile 1 FPS veriyor sistem daha yeni 2 senelık. Termal macunu degistdim kasayı temızledim hala cozulmedi. Sizce nasıl cozerim?
makksensei00 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 - Ryzen 5 5625U- 16 GB -Logitech M330 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #2 Hocam aynı problem benim başımada geliyordu Driver'ı son sürüme güncelle eğer olmazsa siliyorsun temiz bir kurulum yapıyorsun hata çözülüyor Artı 0 Eksi
Hocam aynı problem benim başımada geliyordu Driver'ı son sürüme güncelle eğer olmazsa siliyorsun temiz bir kurulum yapıyorsun hata çözülüyor
KS KS M Mk4s Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 makksensei00 dedi: Hocam aynı problem benim başımada geliyordu Driver'ı son sürüme güncelle eğer olmazsa siliyorsun temiz bir kurulum yapıyorsun hata çözülüyor Genişletmek için tıkla... Hocam dediğini yapıyorum şu an olursa yazacağım hemen. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
makksensei00 dedi: Hocam aynı problem benim başımada geliyordu Driver'ı son sürüme güncelle eğer olmazsa siliyorsun temiz bir kurulum yapıyorsun hata çözülüyor Genişletmek için tıkla... Hocam dediğini yapıyorum şu an olursa yazacağım hemen.
makksensei00 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 - Ryzen 5 5625U- 16 GB -Logitech M330 Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 Sonuç nedir hocam? Mk4s dedi: Hocam dediğini yapıyorum şu an olursa yazacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Sonuç nedir hocam? Mk4s dedi: Hocam dediğini yapıyorum şu an olursa yazacağım hemen. Genişletmek için tıkla...
KS KS M Mk4s Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 makksensei00 dedi: Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi ama ertesi gün yine oyun oynarken aynısı oldu, silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Mk4s dedi: Hocam düzeldi ama ertesi gün yine oyun oynarken aynısı oldu, silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Halen olmadı maalesef. Her şeyi denedim ama bir türlü sonuç alamadım. Son düzenleme: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
makksensei00 dedi: Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi ama ertesi gün yine oyun oynarken aynısı oldu, silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Mk4s dedi: Hocam düzeldi ama ertesi gün yine oyun oynarken aynısı oldu, silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Halen olmadı maalesef. Her şeyi denedim ama bir türlü sonuç alamadım.