AMD HD 6300M ünlem problemi

harunergun

Decapat
Bilgisayarımda Windows 7 Enterprise yüklüyken ekran kartıyla hiçbir sorunum yoktu fakat Hard disk problemi sebebiyle eski kullandığım laptopumun hard diskiyle değiştirdim. Eski bilgisayarımdaki sistem Windows 7 Ultimate'ti ve onu kullanayım dedim. Tüm güncelleştirmeleri yaptım fakat ekran kartı dışında arkadaşlar nasıl yaparsam yapayım hangi siteden indirirsem indireyim kuruyorum fakat Aygıt yöneticisinde uyarı vermeye devam ediyor anlayabilmiş değilim.

Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. Sevgili Recep Baltaş'ın daha önce bir kardeşimize verdiği linke gittim fakat oradan da kaldırılmış ve ne yapacağımı bilmiyorum. AMD Catalyst Control Center indirdim ve bu şekilde kurmayı denedim kurdu! Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda kurulmamış ve driverin silinmiş olduğunu gördüm. Tekrar silip kurdum bu sefer öncekinden farklı olarak kurmadığını gördüm. Lütfen yardımcı olun. Sistem bilgilerim şöyle;

• Lenovo 570
  • Windows 7 Ultimate (64 bit)
  • 6 GM RAM
  • AMD Radeon HD 6300M
  • Intel i5 2.nesil

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

amd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı