eoktay Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 RAM 2+2+2, toplam 6 GB SSD veya HDD modeli Sandisk 240 GB SSD Ekran kartı AMD HD 6500 2 GB İşlemci Intel 2.4 GHz Mavi ekran ama yazi yok, sadece her taraf mavi.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 18 Ocak 2022 #2 Ekran kartına overclock falan yapmış mıydınız? Bence sorun RAM kaynaklı işlemciye overclock yaptıysanız geri alın. Artı 0 Eksi
Ekran kartına overclock falan yapmış mıydınız? Bence sorun RAM kaynaklı işlemciye overclock yaptıysanız geri alın.
KS KS eoktay Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 RinDoChi dedi: Ekran kartına overclock falan yapmış mıydınız? Bence sorun RAM kaynaklı işlemciye overclock yaptıysanız geri alyok hiç dokunmadim. Genişletmek için tıkla... yok hiç dokunmadim Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Ekran kartına overclock falan yapmış mıydınız? Bence sorun RAM kaynaklı işlemciye overclock yaptıysanız geri alyok hiç dokunmadim. Genişletmek için tıkla... yok hiç dokunmadim
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 18 Ocak 2022 #4 Ekran kartını sökün ve anakarttan görütü almayı deneyin, ekran kartınız arıza yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS eoktay Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 RinDoChi dedi: Ekran kartını sökün ve anakarttan görütü almayı deneyin, ekran kartınız arıza yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Pek sanmiyorum firmat atmaya calişırken oldu bence SSD kartlardan olabilir ama ne yapacağimi bilmiyorum. Görüntü bu şekilde. Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Ekran kartını sökün ve anakarttan görütü almayı deneyin, ekran kartınız arıza yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Pek sanmiyorum firmat atmaya calişırken oldu bence SSD kartlardan olabilir ama ne yapacağimi bilmiyorum. Görüntü bu şekilde.