AMD HD 6570 Crossfire

ReyizSelim

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm, benim şu an 2GB AMD HD6570 ekran kartım var. GTA V'de süper bi performanş vermiyor. Lowda 30 FPS. Size bi sorum olucak. AMD HD6570 ekran kartı crosfire olur mu? Olursa da en iyi olucak ekran kartı ekran kartı hangisidir? (Bütçe sınırı yok) Eğer crosfire olmazsa ilerdeki çıkacak oyunları seversem bi GTX takcam. Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart CF olmaz ve bu kartı CF yapmak saçmalık olur. Yeni bir ekran kartı almak zorundasın, performansı seni memnun etmiyorsa. Ayrıca CF olması içinde kartın desteklemesi, Anakart desteği ve PSU'nun da yeterli olması lazım.

Performansı bana yetiyor. Oynadıgım oyunlarda ama gta v low grafikler kotu yani destem olarak 2. ekran karti alabilir miyim diye sordum. Bu olsaydi bu seriden bir tane daha takardim.

Tamamdır, şuan performansı yetiyor. İlerde eğer ekran kartı alırsam, 1050 ti alırım. Şuan ama yetiyor. Ekran Kartinin guncellemesini de yaptik suan guzel oldu. Ufak bi overclockda yaptim (cok az) suan ortalama normal 1-2 tane high 1360x768 cozunurlukde 31.2 sabit aliyorum en fazla 31.3 oluyo sabotlenddi nedense en kotude 28e dusuyo suan guzel bu performans bana yeter. Pcyi daha yeni aldim zaten 2. el 400 tl ye sistem ;

Q8200 2.33 ghz islemci
2 GB AMD HD 6570
4 GB DDR2 RAM (Fazlasi ile yetiyor)

Bide ekran karti drivei eski oldugunden gta vde ekran karti hafizasi 512 mb olarak gozukuyodu. suan 2015de cikan bi drivei yukledim 2 gb hafizasi gozukuyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı