alpcelebi1
Hectopat
Daha fazla
Geçtiğimiz haftalarda Origin'den FIFA 18 aldım. Gayet güzel bir şekilde yüklendi ve oyuna girdim, sıkıntı yoktu. FIFA 18 haliyle yeni bir oyun olduğu için Ekran Kartı Sürücülerinin de güncel olması gerek. Bir hata aldım; DirectX hatası. Tüm internetteki çözümlere baktım ve hiçbirinden çözüm alamadım. Ekran kartımın güncellenmesi gerektiğini sanıyordum . Fakat "dxdiag" raporuna bakınca, son sürücü güncellemesinin 26.02.2016 olduğunu fark ettim. Şaşırdım tabii. Tüm Sürücü Güncelleme programlarını indirdim. Hepsinde güncelleme yapamadı. (Bu arada ekran kartım AMD RADEON HD 6570). En son olarak AMD' nin kendi sitesinde de güncellemelerini denedim, fakat "AMD Crimson Edition 16.2.1 Beta" indirene kadar. İndirdim Catalys Center'a benzemeyen bir arayüzü vardı. Sürücülerimin güncel olmadığını söylüyordu ve ben de güncelledim. Güncellerken program bana şunu dedi "Kullanmakta olduğunuz grafik kartının sürücüleri güncellenememektedir" işte o anda anladım. Sanırım AMD, Radeon HD 6570 sürücülerini güncellemekten vazgeçmişti. Sizlere soruyorum, yeni bir ekran kartı almak pek istemiyorum sadece FIFA 18 'de hata veriyor, eğer çözüm bilen veya düşünen biri varsa mesaj atabilirse sevinirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: