AMD HD 7600M mavi ekran sorunu

Weednim

Kilopat
Daha fazla  
Birkaç gün evvel şehir dışından geldim, yaklaşık 3-4 gün PC'nin başında değildim. O sırada ne oldu kim ne yaptı ne denedi bilmiyorum. Açıkcası başkası yüzünden oluşacak bir problem de değil bu.

Oyuna girmeyi denediğim vakit bir mavi ekranla başladı her şey. Sonrasında çeşitli hata kodları gördüm ve hepsinin nedeni 2. ekran kartıma aitti. Güncelleme yaptım, sitesinden 2 driverını kurdum ( ki DDU ile temizledikten sonra yaptım bu kurulumları) olmadı format attım ( o vakit Windows 10 kullanıyordum yine aynı Windows kurulumunu yaptım) yine olmadı, Windows 7 yaptım yine olmadı yine olmadı. Acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum ne? Bi bilginiz var mı konu hakkında?

( Bu arada devamlı güncelleme isteyip duruyor en güncel driverını yüklememe rağmen)

Ekran kartları ;
  • Intel HD Graphics 4000
  • AMD Radeon HD 7600m serisi ( 15.7.1 son güncelleştirmesi. Ondan başka güncelleme vermediler bu sürüme)
Şimdiden fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim :)

Windows 10'a dönün. Mavi ekran tekrar alırsanız, Minidump dosyalarınızı upload edin.

Şöyle bırakıyorum o halde ben.

minidump.rar

Bu arada başka bir dosyadan işletim sistemi kurdum ekran konusunda yardımcı oldu sanırım.. Yani henüz güncelleştirme yapmaya hiç bi kısmım cesaret edemedi ama...

Arkadaşlar şu anlık çözüldü gözüküyor.

[Çözüm] VIDEO TDR FAILURE, VIDEO TDR TIMEOUT DETECTED Mavi Ekran

Çözümü bu linkte mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı