4 49434 Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 12 1 Mart 2015 #1 Arkadaşlar, AMD HD8570 grafik kartı kullanıyorum. Nasıl overclock yaparım? Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2015
D deepdark0 Ziyaretçi 1 Mart 2015 #2 Bu rehbere rastladım sanırım işine yarar. Kurallara uymanı tavsiye ederim. Ceza alabilirsin. BIOS Ayarları Rehberi ve Tek Tuşla Overclock - Technopat
Bu rehbere rastladım sanırım işine yarar. Kurallara uymanı tavsiye ederim. Ceza alabilirsin. BIOS Ayarları Rehberi ve Tek Tuşla Overclock - Technopat
A Abdullah Koçkaya Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #3 Tam overclok mu bılmıyorum ama sole yaparsın: Radeon drıverı guncelle sonra Radeon Ayarlarına gır. Sonra gamınge gır, sonra tüm Overdrıve'ların hepsini fulle ama tavsıye etmem chıp yanabılır. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2018
Tam overclok mu bılmıyorum ama sole yaparsın: Radeon drıverı guncelle sonra Radeon Ayarlarına gır. Sonra gamınge gır, sonra tüm Overdrıve'ların hepsini fulle ama tavsıye etmem chıp yanabılır.