F furkan98 Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bu ekran kartı GTA 5 Call Of Duty : Ghost gibi oyunları oynatır mı? GDDR5 olması ne ifade ediyor? Bilgiler için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015
Arkadaşlar bu ekran kartı GTA 5 Call Of Duty : Ghost gibi oyunları oynatır mı? GDDR5 olması ne ifade ediyor? Bilgiler için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Haziran 2015 #2 720p'de oyanatabilir. GDDR5, kartın bellek modülleridir.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 Düşük ayarlarda rahatça GTA 5 oynayabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Düşük ayarlarda rahatça GTA 5 oynayabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maraz181 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #4 Recep Baltaş dedi: 720p'de oyanatabilir. GDDR5, kartın bellek modülleridir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarda oynaması için işlemcinin ve ram'in hangi özellikte olması gerek? Yada onların çok bir dezavantajı olur mu?
Recep Baltaş dedi: 720p'de oyanatabilir. GDDR5, kartın bellek modülleridir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarda oynaması için işlemcinin ve ram'in hangi özellikte olması gerek? Yada onların çok bir dezavantajı olur mu?
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #5 maraz181 dedi: Dediğiniz ayarda oynaması için işlemcinin ve RAM'in hangi özellikte olması gerek? Yada onların çok bir dezavantajı olur mu? Genişletmek için tıkla... 4GB ram ve 5670'i karşılayabilecek bir işlemci olsun oyunu düşük ayarda oynatır.
maraz181 dedi: Dediğiniz ayarda oynaması için işlemcinin ve RAM'in hangi özellikte olması gerek? Yada onların çok bir dezavantajı olur mu? Genişletmek için tıkla... 4GB ram ve 5670'i karşılayabilecek bir işlemci olsun oyunu düşük ayarda oynatır.
maraz181 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #6 iDark dedi: 4GB RAM ve 5670'i karşılayabilecek bir işlemci olsun oyunu düşük ayarda oynatır. Genişletmek için tıkla... 5670'i karşılayacak derken 1.7 ghz bir işlemci olsa mesela karşılar mı?
iDark dedi: 4GB RAM ve 5670'i karşılayabilecek bir işlemci olsun oyunu düşük ayarda oynatır. Genişletmek için tıkla... 5670'i karşılayacak derken 1.7 ghz bir işlemci olsa mesela karşılar mı?
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #7 maraz181 dedi: 5670'i karşılayacak derken 1.7 GHz bir işlemci olsa mesela karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Ghz kadar modeli de önemli ama karşılayacağını düşünüyorum.
maraz181 dedi: 5670'i karşılayacak derken 1.7 GHz bir işlemci olsa mesela karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Ghz kadar modeli de önemli ama karşılayacağını düşünüyorum.
maraz181 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #8 iDark dedi: GHz kadar modeli de önemli ama karşılayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Modelini tam bilmiyorum biraz. Eski model intel gerisini bilmiyorum evde değilim o yüzden tam modelini veremiycem.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
iDark dedi: GHz kadar modeli de önemli ama karşılayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Modelini tam bilmiyorum biraz. Eski model intel gerisini bilmiyorum evde değilim o yüzden tam modelini veremiycem.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.