Q Quartyone Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #1 Bugün Victor urunu olan bir masaustu pc aldım. Aklıma takılan tek soru bu ekran kartıyla GTA 5'i oynayabilir miyim? Sistem: AMD A8 işlemci 16 GB Ram Telefonda oldugum için net bilgi veremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2015
Bugün Victor urunu olan bir masaustu pc aldım. Aklıma takılan tek soru bu ekran kartıyla GTA 5'i oynayabilir miyim? Sistem: AMD A8 işlemci 16 GB Ram Telefonda oldugum için net bilgi veremiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Mayıs 2015 #2 Buna yakın bir performans alırsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O ekran kartı bakkal diye tabir ettiğimiz mahalle arasındaki bilgisayarcıların sattığı kartlardan.
Buna yakın bir performans alırsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O ekran kartı bakkal diye tabir ettiğimiz mahalle arasındaki bilgisayarcıların sattığı kartlardan.
X xMbje Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #3 Quartyone dedi: Bugün Victor urunu olan bir masaustu pc aldım. Aklıma takılan tek soru bu ekran kartıyla GTA 5'i oynayabilir miyim? Sistem: AMD A8 işlemci 16 GB Ram Telefonda oldugum için net bilgi veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarın başka özelliği yok mu Recep Bey'in attığı videoyu merak ettim şimdi. İş yerinde youtube açmıyor bakamadım Eve gidinde ilk işim o olacak.
Quartyone dedi: Bugün Victor urunu olan bir masaustu pc aldım. Aklıma takılan tek soru bu ekran kartıyla GTA 5'i oynayabilir miyim? Sistem: AMD A8 işlemci 16 GB Ram Telefonda oldugum için net bilgi veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarın başka özelliği yok mu Recep Bey'in attığı videoyu merak ettim şimdi. İş yerinde youtube açmıyor bakamadım Eve gidinde ilk işim o olacak.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Mayıs 2015 #4 Oynarsın. Arkadaşım HD 4600 ile oynuyor.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, video ile o ekran kartının GTA V'deki performansını yüklemişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, video ile o ekran kartının GTA V'deki performansını yüklemişler.