Arkadaşlar 1 2 hafta önce Valorant FPS yükseltme videosu yapmadan önce 120 130 sabit 100 üstü FPS alıyordum ve düşüş yaşadım, ardından 1 güncelleme geldi ve şu anda FPS'im 60 70 50 oluyor. Bilgisayarıma virüs bulaştığını düşünüyorum. ESET ile tarama yapıp 3 tehdit buldum ancak performans sorunum geçmedi sistemim: AMD HD6850/8GB RAM/İntel xenon X3430 2.40GHz.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Hiçbir sıkıntı olmaz. Amd ekran kartınızın sürücüsü silinecek. İnternetten kolayca geri yükleyebilirsiniz. Programı yüklediğiniz zaman kendisi otomatik buluyor.
Hiçbir sıkıntı olmaz. AMD ekran kartınızın sürücüsü silinecek. İnternetten kolayca geri yükleyebilirsiniz. Programı yüklediğiniz zaman kendisi otomatik buluyor.
Hiçbir sıkıntı olmaz. AMD ekran kartınızın sürücüsü silinecek. İnternetten kolayca geri yükleyebilirsiniz. Programı yüklediğiniz zaman kendisi otomatik buluyor.