lawrence Kilopat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 127 Yer İstanbul 22 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim sistemim aşağıda belirttiğim sistem. Bu sistemle GTA 5'i oynayabilir miyim ? (Hazır Sistem Mağduru) İşlemci : İntel Core İ5 3450 3.10GHz Ekran Kartı : AMD HD7570 RAM: 8 GB Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar. Benim sistemim aşağıda belirttiğim sistem. Bu sistemle GTA 5'i oynayabilir miyim ? (Hazır Sistem Mağduru) İşlemci : İntel Core İ5 3450 3.10GHz Ekran Kartı : AMD HD7570 RAM: 8 GB
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2015 #2 Bu arkadaş sizin ekran kartınız ile oynuyor GTA 5'i. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu arkadaş sizin ekran kartınız ile oynuyor GTA 5'i. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 22 Haziran 2015 #3 Adam oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adam oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #4 En düşük ayarlarda oynarsın. 6570'le oynadım ben i5 ile en düşük ayar ve çözünürlükte.
lawrence Kilopat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 127 Yer İstanbul 22 Haziran 2015 #5 Energize dedi: En düşük ayarlarda oynarsın. 6570'le oynadım ben i5 ile en düşük ayar ve çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ve bir şey daha soracağımam videodaki gibi uzaklar piksel piksel mi görünüyor ?
Energize dedi: En düşük ayarlarda oynarsın. 6570'le oynadım ben i5 ile en düşük ayar ve çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ve bir şey daha soracağımam videodaki gibi uzaklar piksel piksel mi görünüyor ?
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #6 lawrence dedi: Sağ olun ve bir şey daha soracağımam videodaki gibi uzaklar piksel piksel mi görünüyor ? Genişletmek için tıkla... Malesef. Çünkü 800X600'da oynadım Ama 7570'de nasıl olur bilemem.
lawrence dedi: Sağ olun ve bir şey daha soracağımam videodaki gibi uzaklar piksel piksel mi görünüyor ? Genişletmek için tıkla... Malesef. Çünkü 800X600'da oynadım Ama 7570'de nasıl olur bilemem.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 22 Haziran 2015 #7 O sistem ile gta 5 oynarsın tabi hatta ileri bile gidersin ben benim sistemde bile çatur çutur oynuyorum.
O sistem ile gta 5 oynarsın tabi hatta ileri bile gidersin ben benim sistemde bile çatur çutur oynuyorum.
lawrence Kilopat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 127 Yer İstanbul 23 Haziran 2015 #8 zzaf dedi: O sistem ile gta 5 oynarsın tabi hatta ileri bile gidersin ben benim sistemde bile çatur çutur oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum umarım bende sıkıntısız oynayabilirim.
zzaf dedi: O sistem ile gta 5 oynarsın tabi hatta ileri bile gidersin ben benim sistemde bile çatur çutur oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum umarım bende sıkıntısız oynayabilirim.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 23 Haziran 2015 #9 lawrence dedi: Sağ ol dostum umarım bende sıkıntısız oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oynarsın ya rahat ol
lawrence dedi: Sağ ol dostum umarım bende sıkıntısız oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oynarsın ya rahat ol