M Mertarı Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Ekte görüldüğü üzere driver kurarken sürekli bu hatayı alıyorum, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #2 Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Artı 0 Eksi
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 17 Ağustos 2021 #3 Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum. W10 64bit için https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m Artı 0 Eksi
Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum. W10 64bit için https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #4 Mertarı dedi: Ekte görüldüğü üzere driver kurarken sürekli bu hatayı alıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 1140805 Genişletmek için tıkla... DevID ile CCC yükleyin CCC ile yüklenmiyorsa yükleme dosyalarındaki .inf dosyalarıyla manuel yükleme yapın. Artı 0 Eksi
Mertarı dedi: Ekte görüldüğü üzere driver kurarken sürekli bu hatayı alıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 1140805 Genişletmek için tıkla... DevID ile CCC yükleyin CCC ile yüklenmiyorsa yükleme dosyalarındaki .inf dosyalarıyla manuel yükleme yapın.
KS KS M Mertarı Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #5 296356 dedi: DevID ile CCC yükleyin CCC ile yüklenmiyorsa yükleme dosyalarındaki .inf dosyalarıyla manuel yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kaynak var mı yapmama yardımcı olacak? MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. Mertarı dedi: Herhangi bir kaynak var mı yapmama yardımcı olacak? Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 17 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
296356 dedi: DevID ile CCC yükleyin CCC ile yüklenmiyorsa yükleme dosyalarındaki .inf dosyalarıyla manuel yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kaynak var mı yapmama yardımcı olacak? MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. MuhammedA dedi: Doğru sürücüyü indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. Mertarı dedi: Herhangi bir kaynak var mı yapmama yardımcı olacak? Aynen buradan deniyordum dostum. Kısacası doğru sürücü. Genişletmek için tıkla...