AMD HD7850 için Sistem Toplama

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bende Sapphire 7850 2 GB 256 Bit ekran kartı var. Buna en uygun sistemi nasıl toplarım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminin tamamını yazsaydın bari.
Sistemim çok eski komple değiştirmeyi düşündüğüm için yazmaya ihtiyaç duymadım. İhtiyacım olan parçalar bu grafik kartıyla uyumlu bir anakart, bir işlemci ve ram. Ama istersen yine yazabilirim mevcut sistemimi.

Tam olarak bütçe nedir? Elinde parça var mı?
Yani tam olarak bir bütçe belirlemedim. Elimde eski sistemim var o da işe yaramaz çok eski. Bu grafik kartıyla uyumlu çalışacak asgari bütçeyle bir anakart, işlemci ve ram almayi düşünüyorum. Üniversiteden yeni mezun olduğum için bütçe sıkıntım var o yüzden asgari fiyatla halletmeyi düşünüyorum.

Harddisk, Güç kaynağın ve Kasan var sayıyorum. Ryzen 5 1400 sistem olabilir. Hepsi 1450 TL gibi bir rakam tutuyor. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirsen işlemciyi R5 1500X veya R5 1600 de yapabiliriz.
( Asgari ücreti 1450 TL hesaplayarak topladım sistemi. )

Anakart = Asus PRIME B350M-A Amd B350 3200+MHz DDR4 Soket AM4 uATX Fiyatı

İşlemci = AMD Ryzen 5 1400 Soket AM4 3.2GHz 10MB Önbellek 4 Çekirdek 65W İşlemci - incehesap.com

Ram = Team T-Force Vulcan 8GB DDR4 2400MHz Ram (TM4TVUL240081RD) Fiyatı

Hocam çok teşekkür ederim. Bu belirttiğiniz parçaları ikinci el bulsam biraz daha rahatlarım bütçe olarak. Tekrar çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı