AMD HDMI Ölçekleme Ayarı

Jackdawm41

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce kadar AMD'yi silip sonrasında güncellemiştim. HDMI Ölçekleme sorunumu %1'den %5'e çıkardım. Gariptir ki bilgisayarı açıp kapadıktan sonra her zaman HDMI Ölçekleme kısmında %5 de sabit kalmasına rağmen, %1'de göründüğü görüntüyü tekrar vermesi ve yetmediği gibi eski haline dönmesi için tekrar oynatılması gerekiyor. Yani sorunum %5'deki görüntüyü kaydetmemesi ve çerçevenin %5'de görünüp %1 gibi görünmesi. Bunu düzeltebileceğim tek yol da HDMI Ölçekleme kısmına tekrar gidip %5'den 4'e ya da %5'den %6'ya ardından %5'e geri döndürüp düzeltebilmek.
Tekrar düzenleyemiyorum o yüzden unutmuş olduğum şeyi yazmak istiyorum. "Bunu düzeltebileceğim tek yolda HDMI Ölçekleme kısmına tekrar gidip %5'den %4'e yada %5 den %6'ya ardından %5'e geri döndürüp düzeltebilmek." Bu yöntem sadece geçici olarak geçerli. Bilgisayar tekrar kapanıp açılınca tekrar eski haline dönüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…