AMD HDMI Ölçekleme Ayarı

Jackdawm41

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce kadar AMD'yi silip sonrasında güncellemiştim. HDMI Ölçekleme sorunumu %1'den %5'e çıkardım. Gariptir ki bilgisayarı açıp kapadıktan sonra her zaman HDMI Ölçekleme kısmında %5 de sabit kalmasına rağmen, %1'de göründüğü görüntüyü tekrar vermesi ve yetmediği gibi eski haline dönmesi için tekrar oynatılması gerekiyor. Yani sorunum %5'deki görüntüyü kaydetmemesi ve çerçevenin %5'de görünüp %1 gibi görünmesi. Bunu düzeltebileceğim tek yol da HDMI Ölçekleme kısmına tekrar gidip %5'den 4'e ya da %5'den %6'ya ardından %5'e geri döndürüp düzeltebilmek.
Tekrar düzenleyemiyorum o yüzden unutmuş olduğum şeyi yazmak istiyorum. "Bunu düzeltebileceğim tek yolda HDMI Ölçekleme kısmına tekrar gidip %5'den %4'e yada %5 den %6'ya ardından %5'e geri döndürüp düzeltebilmek." Bu yöntem sadece geçici olarak geçerli. Bilgisayar tekrar kapanıp açılınca tekrar eski haline dönüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı