AMD High Definition Audio Device Kod 10 Hatası

RELAX67

Femtopat
Daha fazla  
Sistem 3 aylık ve Windows10 Pro 64 yüklü, güncellemeler yapıldı. Sürücü de güncel ama karsı tarafa sesim gitmiyor, sorunun ne olduğunu tam olarak çözemedim. Yalnız benım eskı kameram var mıkrofonlu. Onun mikrofon gırısını takınca karsıya sesım gıdıyr ama game mikrofonlu kulaklık takıyorum, karsıya sesım gıtmıyor. Kod on hatası çözumu konusunda yardımcı olursanız sevınırım. Format attım, düzelmedi. Ayrıca surucu guncel dıyor. Donanımsal mı dıye dusunuyorum ama işin içinden çıkamadım. Fotoğraflarda tüm görseller mevcut.
+++ Güncel+++ Yardımcı olursanız sevınırım dostlar var yenı kulaklık aldık kullanamıyoruz

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    53,5 KB · Görüntüleme: 106
  • 2.PNG
    2.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 109
  • 3.PNG
    3.PNG
    83,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 4.PNG
    4.PNG
    17,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 5.PNG
    5.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 6.PNG
    6.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 8.PNG
    8.PNG
    11,7 KB · Görüntüleme: 94
Sorunun Sebibini Buldum. Sistem Yapılandırması Gelin. Sonra Yukarıdan Ön Yükleme Gelin. Sonra Aşağıya Koyduğum Fotoda Ki Gibi Gelişmiş Seçenekler Gelin. Orada PC Kiliti Var. Heyer Onu Açtıyanız Ses monitörden Gelebilir ya da hiç Gelmez. Sorun düzelmezse Bana Yazın ya da Format Atın. Ben Bu Sorun La Karşılaştığımda 2 Kez Format Attım Şimdi Sorunu Buldum Hemen yazayım Dedim.

Dosya Ekleri

• 2021-06-26.png
    2021-06-26.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 2021-06-26 (1).png
    2021-06-26 (1).png
    39 KB · Görüntüleme: 42
Sorunun sebibini buldum. Sistem yapılandırması gelin. Sonra yukarıdan ön yükleme gelin. Sonra aşağıya koyduğum fotoda ki gibi gelişmiş seçenekler gelin. Orada PC kiliti var. Heyer onu açtıyanız ses monitörden gelebilir ya da hiç gelmez. Sorun düzelmezse bana yazın ya da format atın. Ben bu sorun la karşılaştığımda 2 kez format attım şimdi sorunu buldum hemen yazayım dedim.

Dostum merhaba aynı sorunu yaşıyorum açtığım konuya bakabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı