AMD high definition audio device takılı değil sorunu

ityaya988

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Ben Msı R7 240 modelini aldım ancak bilgisayarımın sesi gitti. Nasıl çözcem bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim:

Adsız.png

sağ tıkla "Devredışı bırakılmış aygıtları göster" e tıkla

ayrıca HDMI monitör yada TV yi bağlamışsınız

listede hoparlör ses denetcisi ni seçin ve sağ tıklayıp" varsayılan aygıt" olarak atayın

sağ tıkla "Devredışı bırakılmış aygıtları göster" e tıkla

ayrıca HDMI monitör yada TV yi bağlamışsınız

listede hoparlör ses denetcisi ni seçin ve sağ tıklayıp" varsayılan aygıt" olarak atayın
Bende hdmi ile bağlı ve sadece hoparlörlerden ses alabiliyorum. Pc philips led tv ye bağlı. Görüntü alıyorum ama ses gelmıyor. Daha önceden apu kullanıyordum sorun yoktu. Ekran kartı taktığımdan beri rx 580 sadece hopartörden ses alabiliyoru. Tecrübsi olanların yardımını bekliyorum. Not sürücülerin tamamı güncel. Slim driver, driver booster, drıver pack gibi uygulamalar da çözüm olmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 495
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    58,6 KB · Görüntüleme: 488
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama buna çözüm bulabilen oldu mu? bende ryzen 3 2200g ile ses alabiliyorum ancak rx470i taktığımda alamıyorum umarım yardımcı olacak birileri vardır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı