AMD High Definition Audio ile ses kaliteli gelmiyor

gagavuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Samsung 4K 1ms 60Hz monitörün var. 2+1 ses sistemim mevcut. Monitörün kasaya daha önce HDMI ile bağlıydı fakat şimdi DP ile bağladım. Sorun şu ki ses ayarlarında otomatik olarak AMD High Definition Audio device seçeneği çıkıyor ama ses gelmiyor. Ses seçeneklerinden realteği seçince ses gelir. Maalesef sesi kaliteli alamıyorum. Ne yapmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla realtek çıkışını kullanmak istiyorsunuz. Eğer ses net değilse çıkış cihazının ayarlarından stüdyo kalitesi, dvd kalitesi vs. yazan bit değerini arttırmayı ya da düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Eğer seçili geliştirme seçeneği varsa onu da devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz. (Ekolayzer, bass boost vs.)

Anladığım kadarıyla realtek çıkışını kullanmak istiyorsunuz. Eğer ses net değilse çıkış cihazının ayarlarından stüdyo kalitesi, dvd kalitesi vs. yazan bit değerini arttırmayı ya da düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Eğer seçili geliştirme seçeneği varsa onu da devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz. (Ekolayzer, bass boost vs.)
Hayır amd definition u kullanmak istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı