AMD için OS X El Capitan kernel ekleme

Hocam düzenle derken bu yazıklarınızı o kısma kopyalıyacakmıyım yoksa bu şekilde olup olmadığına mı bakayım ?

Bulabilirsem paylaşacağım nerede bu dediğiniz dosya ?

Bahsetmiş oldunuz dosyayı buldum. Tam olarak düzelteceğim kısım hangisi ?

Tamam buldum o bahsetmiş olduğunuz dosyayı ilk önce yedek aldım sonra içindekilerinin tamamını silip sizin verdiklerinizi yapıştırdım ne değişti bilmiyorum ama -x komutu hatiç sistemi açamıyorum. Açabildiğim komut -x USBussFix=Yes npci=0x3000 GraphicsEnabler=No

iPhone 6 iOS 9.0.2 JB [emoji41]

O zaman açabildiğin komutu -x olmadan, boot.plist dosyasına
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>No</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>-amd USBussFix=Yes npci=0x3000 dart=0 kext-dev-mode=1</string>

bu şekilde dene...

<key>GraphicsEnabler</key>
<string>No</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>/amd USBussFix=Yes npci=0x3000 dart=0 kext-dev-mode=1</string>

Bu şekilde de deneyebilirsin çünkü -x komutu safe mod(Güvenli mod)

Evet güvenli mod dediğiniz gibi. Bu verdiğiniz komutları diyeyim artık bahsetmil olduğunuz dosyaya ekliycem ama onun normal içindeki yazılar, onları ne yapayım hocam ?

Ayrıca küçük bir sıkıntım var komik gelebilir USB belleğe artık ne olduysa ne mac ortamın da nede windows'ta biçimlendirme falan yapamıyorum. O sorun değil aslın da ama şimdiki kurmuş olduğum Niresh Yosemite 10.10.1 sürümünü stabil hale nasıl getiricez hocam ? Ekranda ki hafif takılmalar ve açılıştaki sorunları halledebilirsek iyi olacak.

Sistemi başlatamıyorum şuan. Eğer açarsam tekrar paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…