AMD için oyun içinde tekrar alma programı önerisi

anonymokey

Hectopat
AMD ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı kullanmayan program önerisi bekliyorum.

Ekran kartı kullanmayan derken? Hepsi kullanır. AMD'nin kendi yazılımını kullanırsanız (ReLive diye geçiyor) çok az bir kullanımla isteğinize ulaşabilirsiniz.

AMD ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı kullanmayan program önerisi bekliyorum.
Ekran kartı kullanmayan olursa bu sefer işlemciyi kullanacak ve işlemcide aşırı zorlanacak, daha fazla kasma olacak.

Ekran kartı kullanmayan derken? Hepsi kullanır. AMD'nin kendi yazılımını kullanırsanız (ReLive diye geçiyor) çok az bir kullanımla isteğinize ulaşabilirsiniz.
Relive açık değil iken ekran kartı boşta 33, açtığımda ise 50 derecelere kadar çıkıyor.

Relive açık değil iken ekran kartı boşta 33, açtığımda ise 50 derecelere kadar çıkıyor.
Yani? Olması gereken budur. ReLive açınca sürekli geçici bir kayıt alır o sıradada ekran kartını kullanır. Boşta olması gibi bir durum söz konusu olamaz bu tür bir özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…