Rehber AMD için Windows ve Linux'a Stable Diffusion kurulumu ve performans karşılaştırması

@Disty tekrardan merhabalar , konu hakkında araştırmaları yaptıktan sonra argümanlarımı değiştirmeye karar verdim ve oldukça verimli olduğunu söylemem gerek , şuan 512*512'lik 20stepslik bir görüntü için ortalama 20 saniyeden 1.14it/s alıyorum ve eskilerine nazaran çok çok iyi bir değer tabi ki fakat bir yerden sonra bu da kesmiyor çünkü bazen gpu vram hatası alıyorum bazen de örneğin video generator modüllerinde çalışamıyorum , o nedenle linux'a geçmeyi düşünüyorum , internetten bir kaç video izledim fakat anlayamadım , sizin video tavsiyeniz var mıdır? ayrıyeten rocm ne oluyor ve nasıl çalıştırabilirim?

@FalconPolat sizde sanırım 6700 var , 512*512 20stepslik bir görüntüyü kaç saniye ve it/s'de oluşturduğunuzu sorabilir miyim? birde 10gb vram'iniz var , hiç vram hatası alıyor musunuz? ben 1000 pikselin üzerine çıkarsam hata alıyorum ve üretmiyor , siz mesela upscale yapabiliyor musunuz veya en yüksek kaç piksele piksel oluşturuyorsunuz bir görüntüyü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…