Çözüldü AMD ile DDU'dan NVIDIA seçenekler işaretlenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ekran kartım NVIDIA, AMD seçeneklerini işaretlemek zorunda mıyım?
Sistem geri yükleme noktası oluştur ne demek ve sürücü kururken format gibi sorunlara yol açar mı?

Çözüm
Güvenli modda yapmanız tavsiye edilir. Önce NVIDIA'yı kaldırın, ardından Intel'i. Daha sonra önce Intel'i kurun, daha sonra NVIDIA'yı.
Evet GPU üreticiniz hangisi ise onu seçeceksiniz.

Oradan ekran kartınız neyse onu seçeceksiniz sadece. Sistem geri yükleme noktası oluşturmanın anlamı bir işlemden sonra bilgisayarda sorun olursa o sorundan önce kaydettiğiniz Windows'a dönmenizi sağlayan bir özelliktir. Sürücü kurmanın format gibi sorunlara derken ne demek istediğinizi anlamadım. Format atmak zorunda kalmazsınız yani. Ben öyle anladım.

Şunu demek istedim, burada AMD ve NVIDIA seçenekleri var. Burada aynı NVIDIA olanları işaretliyorum. AMD olmadığından işaretlemiyorum.

Peki, normal mod'da başlatırsam nasıl bir durumda karşılaşacağım? İki tane ekran kartım var, biri Intel diğeri NVIDIA. Güvenli mod ile başlatsam, direkt onboard kullanacak. Bunu biliyorum, ama normal mod nasıl hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…